Sök och boka hotell i Berlin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Billiga hotell Berlin


Billiga hotell Berlin. Berlin är en stor turiststad. Här finns många hotell i flera olika prisklasser. Innan du börjar leta efter hotellrum i Berlin är det bra om du funderar på hur mycket du maximalt kan tänka dig att betala för logi. På så vis blir det lättare att söka efter lämpliga hotellrum i Berlin. För att vara säker på att få tag på ett bra och billig hotellrum i Berlin, så ska du se till att vara ute i god tid med din bokning. Många av de hotell, som erbjuder billig logi, i Berlin har bra hemsidor där man kan läsa om hotellet samt titta på bilder.

Håll också ögonen öppna för specialerbjudanden. På så vis kan du tjäna många sköna slantar. Förutom pris, läge och standard bör du höra efter ifall hotellet i Berlin kan erbjuda gym, pool och Internetuppkoppling. Kontrollera också ifall det serveras frukost på hotellet och om den ingår i priset.

Många hotell i Berlin ger dig rabatt på vistelsen om du bokar i god tid eller stannar mer än en natt. När du letar efter ett billigt hotell i Berlin är det allt bra att ha en karta nära till hands. På så vis kan du se hur hotellet ligger i förhållande till sevärdheter, restauranger och shopping. Ta med dig adressen samt telefonnumret till hotellet i Berlin. Om något oförutsett skulle hända under resans gång så kan du höra av dig till hotellet och meddela dem om din eventuella försening. Kom ihåg att du alltid ska kunna visa upp dit ID kort vid incheckning. Väljer du att ta bilen ner till Berlin så ska du också förhöra dig om de parkeringsmöjligheter som erbjuds i anslutning till ditt hotell. Om ditt hotell inta kan erbjuda sina bilburna gäster en gratis parkering är detta naturligtvis också något som du måste ta med i din ekonomiska kalkyl.

Några billiga hotell i Berlin som kan rekommenderas är: A&O Hotel City West (Joachimstaler Str. 1-3), Hotel Altberlin (Potsdamer Str. 67), AGON am Alexanderplatz (Mollstr. 4 Berlin Mitte), Mark Hotel Meineke (Meinekestrasse 10), Winter’s Hotel Berlin Mitte am Checkpoint Charlie (Hedemannstraße 11-12) och A&O Hotel Mitte (Köpenicker Strasse 127).

Skulle du ha några frågor om ditt hotell och din vistelse, som du inte du tycker att du får svar på via hotellets hemsida, så ska du inte tveka att höra av dig direkt till hotellet. Då Berlin är stad med mycket bra kollektivtrafik, så är det i regel inget problem ifall ditt billiga hotell skulle ligga något utanför staden. Men när du letar efter billiga hotell är kostnaden för transport till och från Berlins centrum något du bör ta med i beräkningen.