Sök och boka hotell i Berlin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Flyg Berlin


Flyg Berlin. Berlin är en underbar stad som passar att turista i året runt. Staden har en mycket lång och spännande historia. Här finns mängder av sevärdheter, museer, teatrar och parker. Vidare erbjuder Berlin mycket goda möjligheter till shopping. Det första steget i att planera sin resa till Berlin är att boka ett flyg. Att flyga till Berlin är både är både ett snabbt och bekvämt sätt att ta sig till den tyska huvudstaden. Det är inte särskilt svårt att få tag på billiga flygbiljetter till Berlin. Innan du bokar dit flyg till Berlin så ska du dock alltid kontrollera biljettens slutpris.

Detta eftersom skatter och andra avgifter kan läggas på biljettpriset. När man ska boka ett flyg till Berlin är det alltid bra om man är ute i god tid. Men det går även att hitta flygbiljetter till Berlin i sista minuten. Det smidigaste sättet att boka flyg till Berlin är att göra det direkt över Internet. Du kan hitta flyg till Berlin via exempelvis BIG Travel, Flygbilligt, Seat24, Travelstart, MrJet, Flygstolen och Travellink. Du kan flyga till Berlin med exempelvis Air Berlin, SAS, Cimber Air, Ryanair, Germanwings, Sterling Blue och Flysmaland.

Innan du bokar ditt flyg till Berlin så ska du alltid jämföra priset på en biljett mellan olika aktörer på marknaden. Se också till att du är väl införstådd med köpevillkoren. Det kan exempelvis vara bokningsregler, betalningsregler men också vilka regler som gäller vid eventuell avbokning av resan till Berlin. Det är alltid bra att ha ett avbeställningsskydd ifall något oförutsett skulle inträffa som gör att du måste stanna hemma. Det brukar vara störst tryck på flygbiljetter till Berlin under veckosluten. Om du exempelvis tänkt att spendera en weekend i Berlin kan det vara en idé att försöka boka så man reser dit på en torsdag och hem igen på en måndag.

Berlin har tre flygplatser. Dessa är Berlin-Tegel (TXL), Berlin-Tempelhof (THF) och Schönefeld (SXF). Om du flyger med Germanwings eller Ryanair så kommer du att landa på Schönefeld. Flyger du med Air Berlin, Cimber Air, SAS och SterlingBlue kommer du att landa på Berlin-Tegel. På Berlin-Tempelhof landar du om du flyger med Flysmaland. Det är smidigt att ta sig från de olika flygplatserna in till centrala Berlin. Lägg dock till lite extra tid i din planering för uthämtning av bagage. När det gäller bagaget är det också viktigt att du kontrollerar hur mycket du får ta med dig på planet.

För närvarande håller man dock på med att bygga den framtida  internationella storflygplatsen Berlin Brandenburg International (BBI). När du ska flyga hem från Berlin är det bra om du är ute vid din flygplats i god tid innan avresan. Du ska också vara medveten om att det kan förekomma köer i och omkring Berlin. Var också medveten om att flygtider och flightnummer kan ändras nära inpå avresan. Om du tar flyget ner till Berlin kan du vara i behov av en hyrbil på plats. Kom ihåg att boka din hyrbil i god tid innan avresan till Berlin.