Sök och boka hotell i Berlin

Vi Garanterar de lägsta priserna. Över 50 000 hotell världen över.
Boka nu & Spara upp till 70% !!

Incheckning:
Utcheckning:

Vandrarhem Berlin


Vandrarhem Berlin. I den tyska huvudstaden Berlin finns det flera olika vandrarhem i varierande prisklass. Därför ska du alltid ta dig tid att jämföra flera olika vandrarhem innan du gör din bokning. De flesta vandrarhemmen i Berlin har webbplatser som är mycket informativa. Se till att vara ute med din bokning av vandrarhem i god tid innan avresan. Kontrollera om vandrarhemmet i Berlin har någon begräsning för hur stora grupper de tar emot.

Vandrarhemmet A&O HOSTEL Friedrichshain (Boxhagener Str. 73) ligger fem minuters promenad från Ostkreuz station. I närheten av vandrarhemmet ligger flertalet pubbar, gallerier och trendiga affärer. A&O HOSTEL Friedrichshain är ett fräscht och modernt vandrarhem som erbjuder alltifrån enkelrum till rum med flera bäddar. A&O HOSTEL Friedrichshain erbjuder parkeringsplatser, möjligheten att hyra cykel och scooter, Internetuppkoppling (WLAN) såväl som biljardbord i lobbyn. Receptionen är öppen dygnet och på vandrarhemmet serveras en frukostbuffé.

Helter Skelter Hostel Berlin (Kalkscheunenstr. 4-5) ligger i centrala Berlin och är ett vandrarhem som riktar sig till backpackers. Vandrarhemmet är fräscht och kan erbjuda alltifrån privata rum till större rum med flera bäddar. På Helter Skelter Hostel Berlin delar man på badrummet, men duscharna är enskilda. Här finns ett kök då man kan laga mat. Vandrarhemmet ligger mycket nära flera uteställen. Backpacker Mitte Hotel (Chausseestrasse 102) är ett mycket spännande vandrarhem där rummen har en intressant särprägel. Exempelvis finns det ett rum som har undervattenstema. Personalen som arbetar på Backpacker Mitte Hotel bidrar till vandrarhemmet varma och avslappnade atmosfär. Backpacker Mitte Hostel är det perfekta valet för dig som letar efter en alldeles unik vandrarhemsupplevelse.

Vandrarhemmet Die Fabrik (Schlesische Strasse 18) ligger in en gammal fabrikslokal som renoverades 1995. Rummen på vandrarhemmet är spatiösa. På vandrarhemmet satsar man på att skapa en så privat atmosfär som möjligt. Således finns det varken TV eller telefon på rummen. Om man vill använda telefonen får man traska ner till lobbyn. Som besökare på vandrarhemmet Ostel – Das DDR-Hotel (Wriezener Karree 5) så ges du möjligheten att färdas tillbaka till DDR-tiden. På vandrarhemmet har man arbetat för att skapa en så autentisk Östtysk miljö som möjligt. Du kan välja mellan flera rum i olika prisklasser, däribland Stasi-sviten.

Pegasus Hostel Berlin (Str. der Pariser Kommune 35) är ett vandrarhem i centrala Berlin, som ligger endast fem minuters promenad från tågstationen Ostbahnhof. Huset byggdes 1903 och har över 200 bäddar. Rummen på vandrarhemmet har mellan 1-8 bäddar. Pegasus Hostel Berlin är öppet dygnet runt, erbjuder gratis Internetuppkoppling, säkerhetsskåp och ett fullt utrustat kök. 3 Little Pigs Hostel Berlin (Stresemannstrasse 66) är ett relativt nyöppnat vandrarhem som ligger mitt i Berlin, nära Potsdamer Platz . Vandrarhemmet erbjuder rum med alltifrån en till åtta bäddar. På vandrarhemmet finns det ett fullt utrustat kök där man kan laga mat. Det finns också ett stort gemensamt utrymme, där man bland annat kan spela biljard. Vidare erbjuder vandrarhemmet även Internetuppkoppling.

Alcatraz Backpacker Hostel (Schoenhauser Allee 133a) ligger i centrala Berlin, vid Prenzlauer Berg. Vandrarhemmet har en trevlig och avslappnad atmosfär. Alcatraz Backpacker Hostel är öppet dygnet runt och kan erbjuda ett fullt utrustat kök, samt Internet. Vandrarhemmet erbjuder också uthyrning av cyklar.